بسم الله الرحمن الرحيم    و َما کانَ المُومِنونَ لِيَنفِرُوا کافَّةً فَلَولا نَفَرَ مِن کُلِّ فِرقَةٍ مِنهُم طائِفَةً لِيَتَفَقَّهوا فِی الدّينِ و لِيُنذِروا قَومَهُم اِذا رَجَعوا اِلَيهِم لَعَلَّهُم يَحذَرونَ      (توبه، آيه 122)

 
 

     تاریخ:22/12/1386                                      منبع:فارس

 


 

اجازه ‌صافي گلپايگاني در خصوص استفاده از سهم امام در فعاليت‌هاي علمي

آيت‌الله صافي گلپايگاني از مراجع عظام تقليد با استفاده از سهم مبارك امام در فعاليت‌هاي علمي و تحقيقاتي موافقت كردند. 

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي، متن كامل اجازه‌نامه به شرح زير است: با سلام و تشكر فراوان از جهادگران مؤمن و سخت كوش كه در نيل به قله‌هاي رفيع علم و تحصيل و پژوهش و تسخير شعب فنون پايه و عروج به معارج آگاهي و كمالات ارجمند انساني اهتمام بليغ و سعي جميل مبذول مي‌دارند و بر گسترش عرصه‌هاي علوم و فنون مي‌افزايند، تأييدات خداوند متعال و عنايات خاصه حضرت بقيةالله مولانا المهدي ارواح العالمين له الفدا را براي همه آن عزيزان مسئلت مي‌كنم .
با اين همه تأكيدات بسيار كه در قرآن مجيد و احاديث ماثوره از اهل بيت عليهم‌السلام نسبت به كسب علوم و بسط فنون و تخلق به اخلاق الهي مخصوصاً دو خلق علم و قدرت شده است ، بايد مسلمانان در همه شعب علوم نافعه پيشتاز و علي الدّوام رو به پيش و در ترقي و تصاحب آفاق جديده علوم وفنون باشند و كاروان بشريت و همه جوامع و ملل و امم را قافله سالار و همه مردم جهان از هر ملت و كشور را از نتايج و ثمرات تحقيقات خود، بهره و از فقر علمي نجات دهند.
انتظار همگان اين است كه دانشگاهيان و اساتيد دانشگاه و پژوهشگران هيچ يك در تحقيق و پژوهش به حد خاص و در درجه ويژه هر چند بلند باشد واقف و قانع نشوند و پيام «فوق كل ذي علم عليم » و «قل رب زدني علماً » رابرنامه كار خود قرار دهند.
در ضمن كساني كه مايلند از سهم مبارك امام عليه السلام كمك كنند، بدهي خودشان را از وجوه شرعيه معلوم كنند و به دفتر اينجانب اطلاع دهند تا به نحو مقتضي اجازه داده شود.
بر اساس اين گزارش، اين اجازه در پي درخواست جهاددانشگاهي واحد استان قم صادر شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


درباره ما  /  ارتباط با ما  /  ارتباط با مدیر پایگاه  /  پایگاه های دیگر

info@Marjaeyat.com