بسم الله الرحمن الرحيم    و َما کانَ المُومِنونَ لِيَنفِرُوا کافَّةً فَلَولا نَفَرَ مِن کُلِّ فِرقَةٍ مِنهُم طائِفَةً لِيَتَفَقَّهوا فِی الدّينِ و لِيُنذِروا قَومَهُم اِذا رَجَعوا اِلَيهِم لَعَلَّهُم يَحذَرونَ      (توبه، آيه 122)

 
 

     تاریخ:14/02/1387                           منبع:حوزه

 

 

 آيت‌الله‌العظمی صافی گلپايگانی:مسئوليت فرهنگی جامعه برعهده روحانيت است


اساتید و طلاب مدرسه علمیه فاطمیه(س) قم با آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی دیدار کردند.

آیت‌الله‌  صافی گلپایگانی با اشاره به تبلیغات مختلف که از طریق فرق ضاله در دنیا علیه شیعه می‌شود گفتند: باید بدانند که آنها در تبلیغات خود قوی‌تر از سابق نیستند و ما باید در مقابل آنها مکتب شیعی را عرضه کنیم.

معظم‌له مسئولیت روحانیت را خطیر بیان کرده و افزودند: امروز مسئولیت فرهنگی جامعه برعهده روحانیت قرار گرفته است که در مقام دفاع و رفع شبهات باید جدی وارد میدان شوند و به درستی آسیب‌شناسی نمایند.

این مرجع تقلید ملاک و معیار را در اسلام علم و معرفت دانسته و بیان کردند: طلاب باید در تحصیل علم کوشا باشند، زیرا عبادت خدا در تحصیل علم است و انسان اگر بخواهد به مقام معنوی و کمال حقیقی برسد خارج از علم نمی‌تواند آن را پیدا کند.

آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی افزودند: انسان هر اندازه بتواند توانایی و استعداد خود را اظهار کند به خداوند نزدیکتر خواهد شد و ما باید احساس مسئولیت داشته باشیم و بدانیم که کسب علم و دانش باید برای خداوند باشد.

ایشان موفقیت علمای سلف را در خلوص نیت دانسته و افزودند: زحمات و تلاش‌های بزرگان دین که این همه تألیف و تدریس داشته‌اند بخاطر خلوص نیت آنها بوده و بعضی‌ها فکر می‌کنند نمی‌توانند مانند آنها باشند، لذا در مطالعات خود بی‌تفاوت هستند.

آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی گفتند: برای رسیدن به مقامات امثال شهید مطهری‌ها و شیخ مفیدها باید همه درکسب علم تلاش کنند و شیعیان با هم متحد شوند.

معظم‌له امامت را یک امر الهی بیان کرده و تصریح کردند: هیچ کس غیر از خداوند بر انسان ولایت ندارد و ولایتی که انبیاء و ائمه(ع) دارند آن هم به امر خداوند است.

این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: علمای سلف در همه زمینه‌ها، کتاب‌های فراوان را تألیف کرده‌اند و امروز کسی نمی‌تواند مثل آثار آنها را تألیف کند و اگر می‌خواهیم نوآوری داشته باشیم باید از کتب علمای سابق بهره ببریم، زیرا کتاب‌های آنها مخزن علم است.

آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی، وجود عالم بی‌عمل را در جامعه بسیار خطرناک دانسته و گفتند: اگر عالمی عمل نداشته باشد و یا درک مناسب از علمش نداشته باشد، خطرناک است باید معارف اسلامی را به خوبی دریافت کرده و دارای مقام محاسبه و مقام مشارکت و حاکمیت در جامعه باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


درباره ما  /  ارتباط با ما  /  ارتباط با مدیر پایگاه  /  پایگاه های دیگر

info@Marjaeyat.com